SUMMITUL DESPRE PROCRASTINARE 2022

 Ediția a II-a

Un eveniment de excepție care adună strategii, sisteme și secrete din interior, folosite de oameni care au făcut ceva cu viața lor... chiar dacă și ei au momentele lor dificile.

Vreau să văd înregistrările de la Summit

ESTE PENTRU TINE DACĂ

  • ​ai un vis și nu știi cum să te apuci de treabă
  • ​​ești la început de drum și ai nevoie de inspirație și strategiile celor care au reușit acasă, în România
  • vrei să faci o schimbare în carieră și nu ești sigur în ce direcție să o apuci
  • ​ești antreprenor și ai nevoie de modele de succes din „piață”, reale
  • ​vrei să știi care au fost și sunt „strategiile” invitaților la Summit de a merge până la capăt
  • ​ești curios de cum gestionează momentele de „nu am chef” sau „nu îmi vine”
  • ​vrei să afli ce fac ei atunci când îi apucă îndoielile sau fricile
  • cum fac ei să se motiveze să facă lucrurile neplăcute de pe drum
  • ​ești curios de cum se organizează ei ca să fie cât mai eficienți

INVITAȚI SUMMIT 2022

O combinație inedită de educatori, antreprenori și în primul rând oameni, care să îți ofere un exemplu și inspirație pentru depășirea momentelor de amânare, lălăială și delăsare.

Zoltan Veres

Moderatorul Summit-ului

Expert în dezvoltarea inteligenței emoționale
 

Petre Nepot

Expertul din „umbră”

Psiholog clinician, terapeut, asistent al catedrei de Psihologie al Universității Spiru Haret

Maria Dofeldt

Professional Certified Coach, Coach Trainer, Mentor Coach, CEO at CoachConnect

 
 

Grigore Felecan

Medic veterinar și Comportamentalist,  Autor Refleqt

 

 

Ionuț Costin și Ștefania

Proprietari Rawdia Brașov (restaurant raw&vegan) si Holistica.ro, nutritioniști, Chefi, Lectori de Ayurveda

Adrian Copil

Owner și CEO Koncept Imobiliare

 

 

Bogdan Cotiso

 

Owner/Head Instructor at BAILArte Dance School, co-fondator Kidprenor

 

Bogdan Băbălău Maghiar

Founder at Action Mind Group, Cconsultant de business

 

Ariadna Matei

Coach, Master Practitioner NLP, Owner and manager Restaurant Jaxx

 

Răzvan Păhuță

Specialist în investiții și tranzacționare pe bursă

Ioana Dănilă

Auditor financiar, expert contabil, consultant fiscal at Dănilă & Partners

Narcis Cernea

Speaker Wellness - Healthy & Motivational,  Autor și fondatorul comunității Self Transformer

 

Eliade Rotariu

Business Advisor, Executive Coach, Antreprenor, Trainer

 

Nicole Jurj

Owner, CEO și Chef Restaurant Bucătăria Zen

 

Cristian Radu

Consultant de Business, Trainer, Antreprenor

 

Ovidiu Ciocoiu

Expert în sistematizarea afacerilor, Antreprenor, consultant de business

Călin Iepure

CEO at bizz.club Romania/ Antreprenor, Trainer, Speaker, Facilitator & Autor

Horia Radu

Master Trainer NLP, Fondator și autor pe blogul Limbajulnonverbal.ro

PROGRAM SUMMIT 2022

 

17 interviuri structurate pe bază de întrebări, care îți vor dezvălui secretele pe  care le-au folosit și folosesc invitații în domeniile lor specifice, ca să depășească momentele dificile, greoaie și să ajungă să obțină ceea ce și-au propus.

Toate discuțiile sunt moderate de Zoltan Veres și vor avea loc într-un grup de Facebook dedicat evenimentului.
Înregistrările vor fi disponibile ulterior în contul tău de pe platforma procrastinare.ro .

Vreau acces la înregistrări!

 

AGENDA

Deschidere Summit - Zoltan Veres: Povestea summit-ului de anul trecut, de ce am ales să organizăm și ediția a II-a și care este obiectivul pe care îl vom urmări pe parcursul celor 17 interviuri. 

Interviu  Maria Dofeldt - Cum ne ajuă coaching-ul în depășirea momentelor de procrastinare? Cum te adaptezi la situații complet noi? Cum îți menții reziliența în condiții total străine?Cum putem folosi coachingul în momentele dificile? Ce înseamnă să-ți faci tu singur „coaching”, cum poți folosi aceste metode? (interviu în limba engleză)

Interviu Grigore Felecan - Trecerea de la angajat la educator în online: Cum este sa treci de la job full time la pasiunea ta? Care este procesul prin care treci? Cum le împaci pe cele două? Cum faci să ai energie să le faci pe ambele? Cum depășești momentele când nu merg lucrurile cu viteza cu care vrei tu?

Interviu Ionuț și Ștefania Costin - Cum construim o afacere în cuplu: Cum este să lucrezi în același domeniu și același business în cuplu? Cum împăcați viața personală cu viața profesională? Cum gestionați conflictele legat de job fără să afecteze relația? Cum vă susțineți reciproc în momentele dificile? 

Interviu Adrian Copil - Ce înseamnă să fii antreprenor în serie și cum gestionezi complexitatea: Cum e să fii implicat în mai multe proiecte și cum fac față provocărilor multiple? Cum îți iei puterea să începi un proiect nou când lucrurile nu ies cum ai plănuit? Cum decizi care sunt prioritățile când toate îți cei atenția?                             

Interviu Bogdan Cotiso - Echilibrul dintre rolul de antreprenor, instructor de dans, părinte și educator: Cum menții pasiunea când pasiunea devine meserie? Cum împaci dansul, petrecerile cu rolul de părinte și cel de antreprenor? Cum te „muți” dintr-un rol în altul, dansator, educator, antreprenor, părinte și cum menții echilibrul?

Interviu Bogdan Băbălău Maghiar - Procesul prin care descoperi ce ți se potrivește cu adevărat:  Cum ajungi să descoperi pas cu pas modul de lucru și activitatea care ți se potrivește cel mai bine? Care sunt provocările trecerii de la rolul de angajat la consultant de business și antreprenor?

Interviu Ariadna Matei - Cum îmbini nevoia ta de dezvoltare cu un job care îți ocupă tot timpul? Cum faci față unui program de antreprenor într-un domeniu atât de dinamic (și traumatizant în ultimul an)? Cum îmbini propria dezvoltare cu responsabilitățile afacerii pe care deja o ai? Cum ajungi de la a fi „șef” la a fi coach, cum faci trecerea?

Interviu Petre Nepot: Procrastinarea și alte degete după care ne ascundem - diferite mecanisme de adaptare și cum te încurcă sau te ajută fiecare dintre ele.

Interviu Răzvan Păhuță - Independența financiară prin investiții și trading: Ce înseamnă conceptul de independență financiară? Care este prețul pe care îl plătești ca să ajungi la această libertate? Cum depășești momentele când pierzi bani? Cum reușești să iei decizii raționale într-un domeniu atât de intens emoțional cum este trading-ul?

Interviu Ioana Dănilă - Cum construiești o firmă din expertiza pe care o ai? Cum ajungi de la contabil la firma de contabilitate? Cum ne descurcăm cu termenele stricte, cu amenințarea riscurilor care există? Cum ne ținem de termene când nu avem energie sau avem probleme?                          

Interviu Narcis Cernea - Dificultățile noastre cu sala și regimurile și cum le depășim: De ce nu ne ținem de regimuri și sală? Ce ne împiedică să luăm decizii sănătoase și să ne ținem de ele? Cum facem să schimbăm aceste obiceiuri proaste într-un mod sănătos și pe termen lung?

Interviu Eliade Rotariu - Ce fac diferit "băieții mari"- antreprenoriatul la alt nivel: Ce faci antreprenorii mari ca să ajungă mari? Care sunt provocările cu care se confruntă antreprenorii și managerii într-un business mare? Ei ce fac atunci când au momente dificile, când nu au chef sau energie?

Interviu Nicole Jurj - Începuturile în afaceri într-un domeniu provocator: Care sunt diferențele dintre programul de angajat și programul de antreprenor la început de drum? Care sunt provocările unui business la început? Cum gestionezi presiunea unor controale, normative, legi în schimbare ca totuși să ajungi unde ți-ai propus? Într-un context atât de instabil, cum îți păstrezi stabilitatea?

Interviu Cristian Radu - Cum gestionezi momentele când ai multe posibilități și idei? Ce faci când ai mai multe pasiuni? Cum le împaci? Cum prioritizezi proiectele, dacă toate par importante? Cum decizi dacă te implici într-un proiect sau sau nu? Cum refuzi oameni care vin către tine cu propuneri?

 

BONUS

Interviu - Ovidiu Ciocoiu: Ce înseamnă sistemele într-o afacere? Care este diferența dintre o afacere care este sistematizată și una care nu este? Cum „funcționează” angajații într-una sau în cealaltă? Care sunt provocările când vrem să creăm sisteme într-o afacere? 

Interviu - Călin Iepure: Parteneriatele în afaceri, capcane și avantaje: Cum îți alegi partenerii de afaceri? De unde îți dai seama dacă cineva se potrivește într-un proiect de-al tău? Cum gestionezi conflictele care apar?

Interviu - Horia Radu: Cum folosim limbajul corpului ca să depășim momentele dificile? Cum folosim propriul limbaj nonverbal ca să ne înțelegem mai bine pe noi înșine și să ne putem „conduce” mai bine? De unde ne dăm seama dacă avem un limbaj nonverbal bun sau nu? Cum ne putem schimba limbajul non-verbal?

 

MENȚIUNE: Toate prezentările se desfășoară sub formă de interviu. Subiectele de mai sus sunt întrebări de „plecare”, dar prin discuții libere s-ar putea să ajungem la multe alte aspecte ale problemelor discutate, experiențe personale, povești și exemple.

EVENIMENTUL ONLINE CARE TE PUNE LA TREABĂ

Găsește motivația pentru a putea face lucrurile cu adevărat importante pentru tine!

Înregistrările de la Summitul despre Procrastinare 2022

158 lei

  • Acces pe viață la cele 17 interviuri cu invitați unul și unul din cadrul „Summitul despre Procrastinare 2022”
  • Soluții concrete prin care aceștia au reușit să depășească momentele dificile și au ajuns să obțină ceea ce și-au propus
  • Inspirație prin exemplele și poveștile personale
  • Diversitate în experiențe, abordări  și metode
  • Răspunsuri la întrebările participanților
  • Acces pe viață la înregistrări prin aplicația MyKajabi
Vreau să văd înregistrările de la SUMMIT!

Ai acces la cele două summituri și multe alte unelte dacă intri în comunitatea faceconteaza.ro

98 lei/lună

plată recurentă

  • 1 întâlnire de suport /lună cu Zoltan Veres, live în grupul de suport pe Facebook;
  •  1 întâlnire de suport/lună cu Petre Nepot,  live în grupul de suport pe Facebook; 
  •  grup de suport pe Facebook, unde ai parte de susținere și motivare din partea echipei și a membrilor comunității, precum și responsabilizare prin provocări periodice;
  • 1 email săptămânal cu idei de unelte, care să te ajute să faci ceea ce este important pentru tine;
  • acces la cursuri în format video și audio:
    1. Psihologia procrastinării - Petre Nepot
    2. the PROJEQT - Zoltan Veres
  • interviuri cu oameni de afaceri, antreprenori și educatori din diverse domenii de activitate, doar la Summitul despre procrastinare ediția 2021 și 2022
  •  acces la curs de pe desktop/telefon prin aplicația MyKajabi.
Vreau acces la aceste cursuri!

CUM A LUAT NAȘTERE ACEST SUMMIT

Acest summit a luat naștere în 2020, în urma unei dorințe intense de a ajuta oamenii să aibă inspirație și metode, ca să facă într-un final ceea ce este cu adevărat important pentru ei. 

 
Așa că, am adunat oameni valoroși, cu o viață în care au creat lucruri valoroase pentru ei și pentru alții și am decis să îi descoasem. Aducând astfel în fața voastră toate secretele lor prin care au ajuns să trăiască o viață despre care ei pot să spună că este un „succes”.
 
De aici fiecare dintre voi va putea găsi inspirație, metode, mici secrete, care să vă ajute să depășiți momentele în care vă împotmoliți și să puteți merge mai hotărâți și încrezători către o viață despre care să spuneți că este „de succes” pentru fiecare dintre voi.
Zoltan Veres

Moderator eveniment și Expert în dezvoltarea inteligenței emoționale

 
Activează în domeniul dezvoltării inteligenței emoționale de peste 7 ani.
A studiat modelul “Six Seconds” de dezvoltare a Inteligenței Emoționale în 2015 și în urma acreditării primite, l-a folosit ca să pună bazele a tot ceea ce predă acum.
 
După procesul de acreditare a început să folosească sistemul SixSeconds ca să îi ajute pe oameni să înțeleagă mai bine „matematica” emoțiilor și modul în care inteligența emoțională îi ajută să fie mai performanți, să construiască relații mai bune, să se înțeleagă și să se tranforme mult mai ușor și mai eficient.
 
În ultimii ani a susținut peste 300 de prezentări în toată țară pe subiectul aplicării practice a inteligenței emoționale, prezentări la care au participat peste 50 de mii de persoane.
 

Maria Dofeldt

Professional Certified Coach, Coach Trainer, Mentor Coach, CEO at CoachConnect

Născută în Suedia și stabilită în România în urmă cu 6 ani, Maria Dofeldt este Professional Certified Coach, mentor coach și fondator CoachConnect.

Înainte să își înceapă cariera de coach, Maria a lucrat ca leadership trainer și a fost ea însăși lider în companiile de educație în domeniul IT. Este coach de peste 10 ani și are peste 20 de ani de experiență ca trainer în leadership și în dezvoltarea grupurilor și echipelor – a terminat UGL (Understanding Group and Leadership), cel mai recunoscut program de dezvoltare a abilităților de leadership în Suedia, dezvoltat de Forțele armate ale Suediei. Este, de asemenea, facilitator SDI 2.0 și instructor de mindfulness.

Ceea ce o motivează pe Maria este să ajute persoanele și organizațiile să atingă noi niveluri de conștientizare și să sprijine coach-ii profesioniști să devină cea mai bună versiune a lor. Acesta este motivul pentru care a fondat CoachConnect, unde Maria pregătește liderii să folosească abordarea de coaching ca parte a abilităților lor de leadership, livrează programe de formare acreditate ICF ACTP dezvoltate în Suedia de CoachCompanion și este mentor pentru viitori coach-i.

 

Grigore Felecan

Medic veterinar - Comportamentalist/ Autor Refleqt

Grig este medic veterinar, locuiește împreună cu motanul lui și ajută proprietarii de animale e companie să înțeleagă comportamentul animalului lor ca să creeze o relație conectată cu acesta.

În timp ce lucra în cabinetul veterinar, și-a dat seama că multe probleme medicale pot fi evitate dacă sunt corectate din timp problemele de comportament și de interacțiune cu animalul de companie.

Pentru el, pasiunea pentru animalele de companie vine din conexiune reală și contribuția pe care o poate aduce în viața acestor ființe prin faptul că îi ajută pe proprietari să îndeplinească nevoile animalului lor.

Asta face prin ședințele de consultanță și programul Connect With Your Dog unde proprietari de câine din toată țara pun bazele unei relații sănătoase cu câinele lor și primesc răspuns la întrebările pe care le au din interacțiunea de zi cu zi cu câinele - indiferent de vârsta sau rasa câinelui.

Ionuț Costin

Specialist Ayurveda, Trainer, Nutriționist, Chef raw & vegan

Ștefania Costin

Lector Ayurveda, Nutriționist, Chef raw & vegan, Blogger

Ionuț este lector de Ayurveda de 19 ani, specializare in terapii Panchakarma, trainer, chef si tehnician nutritionist (atestate ANC/CNFPA), conferențiar, autor, experiență de peste 20 ani în Yoga (Hatha, Pranayama, Laya, Karma, Raja, Jnana, Kriya etc) și meditație.

Selectionat “Chefi la cutite”, Antena1, sezonul 5..

Activitate de peste 15 ani în mass media (manager / prezentator radio/TV – ProFM, ProTV, BBC Londra etc), master in comunicare și PR.

Ștefania are o experiență de 7 ani de gătit vegetarian/vegan/raw-vegan, cu zeci de workshop-uri de gătit susținute în țară, cu participări la conferințe și workshop-uri de gătit susținute de Collin Campbell (autorul cărții Studiul China) și Lean Campbell (autoarea Cărții de bucate Studiul China), Mimi Kirk (autoarea cărții Live raw around the world), Joe Cross (autorul documentarului Fat, sick and nearly dead), institutul Hippocrates.

 

Adi Copil

Owner și CEO Koncept Imobiliare

Admis la facultatea de medicină, ca orice om normal, m-am lăsat înainte de a începe :)) pentru a deveni Inginer și expert în mediu. De profesie (două facultăți terminate), dar nepracticant, cu talente demonstrate în partea de Horeca unde am profesat și zic eu excelat în cariera de ospătar/barman/șef de sală/manager, până la un business de consultanță în domeniu.

Antreprenor prin definiție (primul business a fost la 22 de ani), cu reușite și falimente în palmares, cu 1 business activ în domeniul imobiliar și alte 2 pe drum în marketing și publicitate, producție de lumânări.

Am intrat într-un domeniu pe care l-am îndrăgit și am continuat până în momentul în care am decis că nu mai am ce acumula, reorientându-mă spre alt domeniu care mă intriga. Istoria s-a repetat, deci pot spune că este o constantă personală.

Calitățile pe care cred că le am sunt doar legate de capacitatea mea și volumul de muncă, ambiția personală de a evolua și probabil și plăcerea de a avea un proiect care să imi ofere challenge-uri constant.

Ca și defecte, probabil că sunt destul de fixist și perfecționist, puțin workaholic, puțin overthinker dar reușesc cumva să îmi canalizez gândurile spre a crea, nu a distruge.

Îmi place să cred că pot să mă pensionez rapid și să mă bucur de singura viață pe care o am deși realistic vorbind, nu o să fac asta niciodată. Cred că scopul meu real nu este acela de a produce capital, ci probabil de a crește oameni din punct de vedere mental și profesional în direcția în care am făcut-o și eu singur.

Cred că vă va ajuta să mă descoperiți și într-un citat de-al lui Winston Churcill care spune “If you find a job you love, you’ll never work again…”

 

Bogdan Cotiso

Owner/Head Instructor at BAILArte Dance School

Co-fondator Kidprenor

Antreprenor încă de pe băncile Facultății de Litere, când a co-fondat școala de dans BAILArte, una dintre cele mai de succes și apreciate din România, Cotiso a devenit tot mai curios și intrigat de dimensiunea dezvoltării personale.

Pasiunea cu care a inspirat zeci de mii de oamenii ca Speaker și Trainer în ultimii 13 ani, l-au făcut să realizeze că e nevoie de o schimbare, de o nouă abordare asupra educației, pentru ca generațiile ce vin din urmă să fie mai conștiente de adevăratele lor capacități și să fie înarmate mental pentru a le valorifica.

Astfel a ajuns în 2020 să co-fondeze Kidprenor, un program de educație antreprenorială pentru copii între 6-12 ani, unde este în prezent și mentor pentru copiii din cadrul Academiei. A înființat totodată și Asociația Kidprenor, menită să ducă acest tip de educație și către cei mai puțin norocoși.

Deși este un om al echilibrului și al diplomației, se luptă cu proiecte tot mai puternice, alături de parteneri extraordinari, cu care știe că poate contribui la transformarea mentalității unei națiuni care este în derivă de prea mult timp, în ciuda unui potențial latent incredibil, care trebuie scos la lumină. Om cu om.

 

Bogdan Băbălau Maghiar

Fondator Action Mind Group

Bogdan ajută manageri și antreprenori să își conducă mai eficient oamenii, echipele și organizațiile lor.

Cu o experiență de peste 13 ani în vânzări, networking, resurse umane, marketing, management și business development în diferite industrii, Bogdan poate să fie alături de tine cu programe de leadership, management, vânzări și networking care să te ajute în dezvoltarea carierei sau în construirea unei organizații sănătoase. 

Cel mai mult se mândrește cu relațiile dezvoltate cu clienții lui, multi dintre ei devenimdu-i prieteni.

În viața personală este soț și tată al unei prințese.

Motto-ul după care își ghidează viața e preluat de la Zig Ziglar: "Poți avea tot ce îți dorești în viață dacă ajuți suficient de multe persoane să obțină ceea ce își doresc."

Ariadna Matei

Coach, Master Practice NLP, Owner Restaurant Jaxx

Are o experiență de peste 10 ani in domeniul psihologiei și a intelegerii si decodarii mintii umane.

E absolventă a facultății de psihologie, Master Practice NLP și Trainer NLP în devenire. A lucrat mai bine de 7 ani în multinaționale ghidând echipele ei să își atingă potențialul maxim.

Este proprietarul unui restaurant din Cluj Napoca unde își folosește cunoștințele din lucrul cu oamenii, pentru a oferi echipei și clienților ce îi trec pragul confortul și buna dispoziție pe care le căutăm cu toții.

Ariadna este coach și ghid în labirintul vieții și își sprijină clienții în procesul lor interior de regăsire a super-puterii personale și de transformare în Eroi Contemporani. 

O cunosc de foarte mulți ani pe Ariadna iar creșterea și evoluția ei, în ciuda provocărilor prin care a trecut, e de admirat.

Are o ambiție și o perseverență rar întâlnită și am invitat-o alături de noi pentru a-ți vorbi despre puterea interioară și cum poți să treci prin procrastinare chiar și în acele momente în care îți vine să renunți și să nu mai faci nimic din ceea ce ți-ai propus.

Petre Nepot
 
Psiholog clinician, terapeut, asistent al catedrei de Psihologie al Universității Spiru Haret

Terapeut colaborator cu diferite centre și asociații pentru copiii cu tulburări de neurodezvoltare (Asociatia Creative Minds, Centrul ATIPIC etc). și pentru intervenție psihologică adulți.

Pe lângă asta desfășoară și activități de mentorat, training și coaching în relațiile cu diferite organizații comerciale.
 
Este preocupat și lucrează cu cazuri de la opoziționismul copilului tipic din pragul pubertății, până la bazele dezvoltării așa-ziselor ”funcții cognitive” la copiii atipici… de la ”simplele” nevroze de zi cu zi ale adultului până la transformarea tendințelor suicidare în mai ”ușoarele” stări depresive.
 
Ce spune despre munca lui: „Am contribuit și eu puțin la transformarea unor decizii radicale în unele mai domoale, mai echilibrate. Aici mă refer la un întreg spectru, de la medierea dintre diversele instanțe beligerante ale aceluiași psihic - persoane cu tulburări psihice, suicidare etc - până la medierea dintre psihice diferite - relații deficitare dintre oameni.”
 

Răzvan Păhuță

Specialist în investiții și tranzacționare

Răzvan are o experiență de tranzacționare de aproximativ 3 ani, timp în care a investit peste 40.000 Eur în cursuri și seminarii de Trading și Mindset cu unii dintre cei mai buni  traderi și coachi din întreaga lume.

După ce a străbătut Europa pentru aceste cursuri, a ajuns la o realizare: să înveți o strategie sau mai multe este simplu, iar aplicarea acestora pe piețele financiare este foarte ușoară;  partea dificilă, însă, apare atunci când îți creezi un sistem și un plan de tranzacționare care să se potrivească personalității tale.

După multe încercări și conturi pierdute a reușit să creeze nu doar strategii ci sisteme complete, care se pot modela după personalitatea fiecăruia și care pot genera profituri imediate.

A decis, în cele din urmă, să le împărtășească și cu alții,  cu convingerea că, cei care vor învăța alături de el  nu vor avea de suferit și vor reuși să devină profitabili într-un timp mult mai scurt.

Ioana Dănilă

Auditor financiar, expert contabil, consultant fiscal at Dănilă & Partners

Este fondatorul Dănilă & Partners și are o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar-contabil.
Ioana e o persoană activă, comunicativă și dornică să fie mereu în legătură cu oamenii. Din acest motiv este membră în 4 structuri profesionale de unde învață permanent și unde își pune expertiza la dispoziție ca să ajute oamenii:

  • Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România;
  • Camera Consultanților Fiscali din România;
  • Camera Auditorilor Financiari din România;
  • Bizz Club – comunitate a oamenilor de afaceri.

Narcis Cernea

Autor și fondatorul comunității Self Transformer/Master trainer fitness

Este autor, specialist în nutriție, master trainer fitness și fondatorul comunității Self Transformer.

Prin intermediul celor 14 cărți pe care le-a publicat și a programelor sale a ajutat peste 41.800 de români să își îmbunătățească sănătatea, silueta și energia într-un mod prietenos și plăcut.

Misiunea lui este de a crea o lume mai bună, mai sănătoasă, cu ajutorul exemplului personal prin care inspiră zeci de mii de oameni să își depășească barierele personale și să devină o versiune din ce în ce mai bună a lor.

 

Eliade Rotariu

Business Adviser, Executive Coach,Antreprenor, Trainer

 

 

Fondator al programului Managers Academy, Eliade este un practician în adevăratul sens al cuvântului, cu un stil minimalist-realist, orientat către rezultate.

Este un partener de afaceri apreciat de cei care își doresc creșterea sau își pregătesc business exit-ul. 

Are peste 23 de ani de experiență în care a lucrat cu oameni din peste 250 de companii multinaționale (ca EON, Beiersdorf, UAC, Orange și alții)  și românești (EuroGsm, AD Pharma, Farmaciile Catena și alții), sprijinindu-i să își îndeplinească obiectivele la nivel profesional sau personal.

Utilizează tehnici de consultanță, training și coaching care accelerează învățarea, cultivă obiceiurile bune, favorizează acțiunile eficiente și generează rezultate extraordinare.

Multum in Parvo este motto-ul care îl inspiră și care se regăsește în toată activitatea sa, fiind un adept al soluţiilor simple şi practice, care duc la rezultate extraordinare.

 

Nicole Jurj

Antreprenor/ Owner Restaurant Bucătăria Zen Cluj

 

 

Absolventă de filosofie și om de vânzări aproape 20 de ani, 16 ani în afacerea proprie, alți 4 în alte companii, (de la costume elegante la piatră naturală), am avut ocazia să călătoresc mult, să întâlnesc oameni deosebiți și gusturi inedite, am descoperit devreme că îmi place să trăiesc frumos și să mănânc bine. Cred cu tărie în filosofia binelui personal, cred că suntem aici să ne bucurăm de fiecare clipă și să gustăm viața cu toate simțurile.

În 2017 am simțit nevoia acută să mă redefinesc, și în ciuda tuturor provocărilor, să-mi deschid un business la care visam de mult, o bucătărie profesională care să aducă pe masă gustul de acasă, emoția aceea caldă care te cuprinde când intri în bucătăria mamei și miroase a ciorbă, a prăjitură cu mere și a copilărie. Au fost 2 ani intenși de muncă, cu reușite și eșecuri, iar în 2019 s-a născut Bucătăria Zen, care înseamnă mâncare curată, de la fermă direct pe masa ta, pentru zile în care îți dorești să fii răsfățată, să petreci timp cu ai tăi copii și să ai un prânz gustos și natural fără regrete și vinovăție.

Pe plan personal, am cel mai minunat copil din lume, un adolescent de 17 ani, cel mai mare susținător, dar și cel mai acerb critic, cel care s-a declarat pâinivor la 5 ani, pentru că nu mânca nimic la grădiniță, doar pâine.

 

Cristian Radu

Business Adviser, Executive Coach,Antreprenor, Trainer

 

 

Lucrez cu firme din România și Spania, pe care le ajut să aibă mai multă caritate, să câștige mai mulți bani și să crească, folosind principii sănătoase de business.

Sunt Consultant de Business, Trainer, Antreprenor, Om de Radio, Moderator de evenimente de afaceri, autorul cărții în format electronic „Cum să faci un plan de Marketing”.

În urmă cu câțiva ani, mi-am propus să contribui eficient la creșterea mediului antreprenorial românesc din Spania. Pentru a îndeplini această misiune, coordonez un club de afaceri, organizez evenimente de afaceri și ofer consultanță pentru dezvoltarea afacerii, strategie de marketing și vânzări.

Cred cu tărie, că atât în plan personal, cât și profesional, nu contează de unde vi, important este către ce te îndrepți și ce faci pentru a ajunge acolo.

Călin Iepure

Antreprenor, Trainer, Speaker, Facilitator & Autor

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiți" atunci când se ivește oportunitatea.

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Călin este implicat activ ca partener în 5 afaceri și consultant în multe proiecte antreprenoriale, coordonează cea mai activă organizație de Business Networking din România - bizz.club. Este totodată fondator al mai multor comunități cu influență în sfera educațională sub brandul SELLification, comunități care au cumulat peste 30.000 de membri. Este master trainer pentru mentorii de business din școala antreprenorială creată de Cristian Onețiu: Business Mentors.

Câțiva dintre antreprenorii “antrenați” de Călin sunt: Ștefan Mandachi – “constuctorul primului kilometru de autostradă din Moldova”, Daniela Marișcu - Imperiul Leilor, Ovidiu Toader – Antreprenor, Adrian Bădescu – Owner Medici’s, Pera Novacovici - bloger, psiholog, coach, sau Adrian Erimescu – ex-CEO Imobiliare.ro.

 

Ovidiu Ciocoiu

Consultant de Business, Trainer, Antreprenor

În ultimii 20 de ani a manageriat mai multe afaceri din rețeaua de restaurante cu servire rapidă, Mado. În 2016 și-a obținut certificarea de consultant business în Statele Unite și a oferit consultanță în cadrul lanțului internațional de francize Subway.

În 2017 a dezvoltat împreună cu 3 parteneri o aplicație pentru sistematizarea afacerilor. În ultimii 3 ani a lucrat în calitate de consultant în mai multe afaceri locale din România și din 2021 a achiziționat un restaurant în sistem franciză.

 

Horia Radu

Master Trainer NLP/ Fondator și autor pe blogul www.LimbajulNonVerbal.ro

Este Master Trainer NLP acreditat de Asociația Română de NLP - ARONLP precum și de Asociația Europeană de NLP - EANLP.

Este expert în comunicare verbală și non-verbală, fondator și autor pe blogul www.LimbajulNonVerbal.ro, unde timp de mai mulți ani a publicat articole pe teme ca:

  • Limbaj persuasiv;
  • Stoparea manipulării;
  • Comunicarea verbală și nonverbală;
  • Relaționare și comunicare în cuplu;
  • Influențare;
  • Persuasiune și anti-manipulare;​

Are 8 ani de experiență ca Trainer si Coach și peste 4000 ore de training susținute în NLP, tehnici avansate de comunicare, limbajul trupului, relaționare și comunicare în cuplu.

A format peste 11 generații de cursanți NLP Practitioner, în București și Cluj‑Napoca.

M-am gândit destul, nu mai vreau să amân! :)